Nya färger

Har prövat mig på att ändra lite bland alla koder där man redigerar sin egna stilmall. Usch, vågar knappt ändra något där, jag kan verkligen ingenting om koder & sånt! :O Lyckades i alla fall ändra färger på lite länkar och rubriken och så.. :)
Det är knappast så speciellt avancerad design eller så än men det får duga, jag nöjer mig än sålänge.

Btw så blåser det jättemycket här, lite småläskigt när det susar sådär genom väggarna eller vad man ska säga.. Ni förstår nog.
Ska nog ta och försöka hitta något att äta och sen sätta mig framför tvn och glo på One Tree Hill, mysigt!

Pollen -.-

Är hemma från skolan nu, gick hem på grund av min jobbiga pollenallergi.
Igår stod det i Corren att det var höga halter pollen från björken både måndag och tisdag. Igår nös jag lite ibland och var lite småsnorig. Inte så jättejobbigt. Men idag.. Fy fan! Idag är en sån typisk dag för en utav mina värsta allergidagar. Jag nyser minst fem gånger på raken, näsan rinner, ögonen kliar och svider och nysningarna är så kraftiga att de sätter sig på halsen så att det i sin tur märks på min röst som blir mycket mörkare typ o_O (Tur som fan säger jag bara att jag skippade sminket imorse för att jag kände hur ögonen kliade och sved då, annars hade jag nog varit ganska svart runt ögonen nu ;o)
Att sitta och snora i klassrummet är inte så kul och jag blir så grymt trött att jag inte orkar jobba eller göra någonting så jag gick hem.

Tummen ner för pollen säger jag bara. Det är en onödig sak att vara allergisk mot >_< Och nej, min allergimedicin jag tar hjälper inte så mycket de här värsta dagarna då den borde hjälpa som mest. Den kanske bara dämpar allting lite, men inte speciellt mycket.
Var glada ni som inte är allergiska!

Förra veckan

Kan berätta lite kortfattat om vad som hände i förra veckan;

Måndag kan ni läsa om i nått inlägg en bit ner.

Tisdag: Längsta dagen i skolan. 1h 20mins-matrasten & håltimman innan gympan spenderades vid plaskis där vi låg i gräset och "solade". Fick kanske inte så jättemycket färg på kroppen med alla kläder men härligt var det. Äntligen börjar det bli skönt ute! Helst utav allt önskar man att man verkligen kunde känna sig glad och lycklig, men tyvärr gör jag inte det. Fastän jag fick min One Tree Hill-box redan i tisdags när jag beställde den i söndags :) Fick även boken som varit utlånad på vartenda bibliotek i Linköping (och som jag varit desperat på att få tag i sen torsdags) också. Det gjorde min dag att få båda de två grejerna.

 Läste 40 sidor ur boken och såg fyra othavsnitt, det var min tisdagseftermiddag (a)

Onsdag: Läste 200 sidor i boken och såg på två othavsnitt. Satt ute en stund på altanen och läste, det var härligt. Annars gjorde jag inte mycket och mådde inte bättre heller för den delen. Fråga mig inte varför jag inte är så jävla glad just nu, jag bara är inte det och tänker inte berätta varför på en blogg såhär. Det behöver inte ha hänt något speciellt egentligen bara så ingen tror något. Fast, små saker kan såra också.

Torsdag: Ingen friends så Frida och jag drog till stan med Essa och Erik som egentligen hade Camebridge men det visste ju inte de om *host*. På stan mötte vi Linn och senare kom hennes två kompisar. Vi köpte glass på Bosses och gick till domkyrkogårdsparken, om man kan kalla det de, satte oss där på gräset och åt. Härligt..! Och det är verkligen påväg att bli sommar om man köper glass på Bosses! Gick runt lite på stan innan Frida och jag cyklade hem sen.
Tänker inte säga något mer än att det blir ett IG på nationella proven i matte som vi hade idag. Jag lär nog dö av chock om jag får G... För fy fan, det där gick sämst..!
Läste förresten de 80 sista sidorna i boken. Synd att det tog slut så snabbt, den som var så otroligt bra!

Fredag; Fredag.. hm, vad gjorde jag då? Jo, jag cyklade till stan direkt efter skolan. Mötte upp mamma, Amanda och Axel där. Köpte en tunika-liknande tröjgrejs och ett par trekvartsbyxor på BikBok båda sakerna för 400kr sammanlagt.
Sen på kvällen kollade jag på lite One Tree Hill avsnitt innan jag drog ut med Sissela. Vi var vid den juckande bilen.. xD Inte många som fattar det men skitsamma, det var jättekul kväll med mycket flum! Kvällen som började så dåligt och tråkigt slutade i alla fall bra, tack för att du fick mig att tänka på annat och för att du gjorde mig glad igen Sissela. <3

Lördag; Var på Vidingsjöskolans dag eftersom min lillasyrra och lillebror går där. Mötte Frida så hon och jag gick runt och kollade på de olika stånden och såg vad för grejer de olika klasserna sålde. Kollade även på skolans Melodifestival där klassen från 4-6 mimar och dansar för att tävla om vem som vinner. Min lillasyrra som går i sexan var med och tävlade men tyvärr vann dom inte men de var jätteduktiga ändå :)
På kvällen hade jag One Tree Hill-maraton med Amanda eftersom resten av familjen var bortbjudna till min lillebrorsars klasskompisars familj och de har bara småbarn så Amanda och jag ville inte följa med.. ^^

Söndag; Tråksöndag. Först städa rummet och sen kom farmor. Visst, tanten var inte lika jobbig som vanligt men hon var ändå jobbig med allt sitt babbel och sina frågor om det ena och det andra, allt klagande osv... Suck.
One Tree Hill såg jag sen med (tv-avsnitten då alltså).
Studsmattan sattes upp också så det blev lite studsande. Efter alla år vi haft den (typ 4 år snart ;O) så tycker man ändå det är kul :)

Trots att jag gjort en del saker i veckan så har jag kanske inte mått det bästa. Varför håller jag för mig själv eller endast en person till.
I'm just having a bad period, eller nåt sånt.

1 månad

Har haft min blogg i en månad nu, wehu :) Grattis, eller nåt o_O xD
Som sagt ska jag försöka att bättra på min bloggning och skriva fler inlägg och så. Får väl se hur det går med det, beror på hur jag mår och om jag har lust eller ork till det.
Forsätt läs och kommentera, alltid kul!

Bloggar och skumma saker

Att blogga har verkligen blivit populärt. Det blir allt mer inne och inne för dagarna som går känns det som. Antingen snackas det om dom, eller så kan man läsa om olika bloggare som lyckats i tidningar eller så ser man reklam på olika internetsajter för folks bloggar.

Jag måste bara berätta om en liten skum sak.
Igår var jag inne på massa olika folks bloggar, kom från den ena till den andra osv.. Sen kom jag till en tjej vid namn Kenza. Hon är modell och är jätteduktig på de bilderna jag såg, otroligt fina! Hon skrev också inlägg där hon förklarade hur man kunde fixa sin blogg, ändra färg osv.. Jättebra tyckte jag, äntligen någon som förklarade xD
Men så idag när jag kom hem från stan låg min FRIDA-tidning på sängen. Jag prenumenerar så jag fick den ju då på posten. Så på framsidan står det;
Blogg-Kenza: "Så blir du lika populär som jag"

Då tyckte jag det var lite weird eftersom jag varit inne och kollat på hennes blogg just dagen innan, alltså igår!
Har ni varit med om något sånt där lite lustigt nån gång?

Bättre på att blogga!

Jag vill bli bättre på att blogga! Precis som proffsbloggarna eller vad man kan kalla dom, de som skriver inlägg jätteofta, typ tio inlägg per dag och ändå inte får det att bli tråkigt. De som varierar sina inlägg, skriver om allt möjligt - kul och tråkigt, allvarligt och samtidigt berättar vad de gör på sin dag. Jag ska försöka få lite hjälp av min kusin Malin och se om hon kan fixa till min blogg till utseendet så det blir mer personligare och roligare! Frågan är bara hur jag ska få tag i henne, enklast vore det ju om hon kunde komma hit (a) För att förklara över msn eller telefon är lite svårare.

Nu ska jag ta och äta, sen svara i lite rollspel och sen tänkte jag blogga lite om vad jag gjorde förra veckan, blev inte så speciellt mycket inlägg då.

Mys

One Tree Hill-maraton med lillasyster ikväll när resten av familjen är iväg och äter hos några. Faktiskt mysigt, vi lagade mat ihop och åt framför tvn. Jag vet inte hur många gånger jag skrivit det men jag kommer fortsätta; oth är den bästa serien, så grymt bra och jag älskar det <3

Mysig kväll, fast jag känner mig ännu som ett fetto. Får ta och gå ut och gå en runda i rask takt imorn.
Go'kväll.

I don't think we'll get better in time

Oj vad jag är dålig på att blogga. Har ett inlägg jag skrev häromdagen men det förblir sparat som ett utkast tror jag. Har ingen ork eller lust kvar känns det som, i alla fall inte för bloggningen. Inte för mycket annat heller sorgligt nog. Suck, varför känns det som en extra lång tid när man inte mår speciellt bra? Varför går allting lite, lite långsammare än vanligt då? Trots det kan jag ändå säga att veckan har gått fort. Alldeles för fort för att jag ska tro det. Nu är det lördag och för en vecka sen var jag på 40-årskalas vid den här tiden. Nästa vecka består bara utav två skoldagar, sen är det valborg och sen landet -.- Men jag ska väl inte klaga, jag slipper ju skolan! Och Linköping också för den delen trots att jag inte kan fly ifrån allt här.


Jag vet att det inte har med saken att göra men jag önskar jag kunde fixa min blogg lite mer personlig till utseendet. Men jag kan verkligen inte fixa bland koderna och känner ingen som skulle kunna hjälpa mig så jag antar att den får se ut som den gör. Det får väl duga, antar jag.

She can't handle it any more

Först kände jag klumpen växa i halsen, sen började tårarna brännas bakom ögonlocken. Någon minut tog det innan jag svalt bort klumpen och blinkat bort tårarna. Sedan vände jag mig mot pappret igen. Första uppgiften gick att göra. Resten förstod jag inte. Då kom ilskan. Jag hade lust att skriva:
Uppgift II, fattar inte ett skit.
Uppgift III, fattar inte ett skit.
Uppgift IV, ge mig ett IG.

Jag skrev det inte, lämnade bara in det tomt på resten utav uppgifterna på den delen.

<3 ?

I miss you.

Långpromenad

När jag är ute och går blir det oftast att jag går i raskt tempo i ungefär en halvtimme. Nu har jag nyss kommit hem efter att ha varit ute och gått en lång rund med Sissela och Johanna. Vi går inte så snabbt då utan i vanligt, ganska skönt tempo. Man orkar hela vägen, den längre sträckan, då på ett annorlunda sätt. Eller dom gick inte, de åkte inlines för jag gick och mötte upp dom. Hur som helst så var det härligt att gå ut och gå i bara stor luvtröja och tights typ. Ingen jacka eller så, varmt och härligt! Inte jättevarmt men inte för kyligt heller då, om vi säger det så. Fina kort tog vi med på solnedgången, riktigt vacker. Rosa, orange och lila :')
Att vara ute i härligt väder och prata om allt möjligt med er var någonting jag behövde tror jag. Tack.

Tack för sällskapet tjejer <3

Fly?

I lördags trodde jag faktiskt allting var påväg att bli bra igen. Jag kände mig okej, det kändes som om allt skulle bli okej. Jag lyssnade på bra musik, det var helg och ja.. det bara var skönt. Just då hade jag tänkt ut ett blogginlägg i huvudet med det kom aldrig ner någonstans så det sitter nog långt bak i huvudet.
Igår så försvann det där okej:et. Jag sjönk ner på botten igen. Bara att börja om från ruta ett och kämpa sig uppåt mot ytan igen. Det är förjävligt jobbigt och jag behöver ert stöd, liksom snälla visa att ni finns där? Säg inte bara "jag finns här för dig", mena det också och fan visa det! Behöver en axel att gråta ut mot men får jag det? Nej. Den enda jag kan tänka mig att få det hos bor typ 100 mil ifrån mig...

Åkte som sagt var till landet i fredags. Jag flydde från Linköping, den jävla staden och allt liv som finns där. Men vet ni vad? Man kan inte fly från sina problem. Känner ni igen det här citatet: "Man kan inte fly från sina problem för förr eller senare hittar de dig igen"
Det är ett väldigt bra citat tycker jag. Det stämmer. För fast att jag flydde till landet där det är lugnt och stilla, bara äldre människor och man tror man slipper allt där hemifrån i Linköping så gör man inte det. Jag kommer inte ifrån allting där trots att jag är på landet. Det går inte...


Min mamma är den bästa som finns, vad vore jag utan henne? Skulle fan aldrig klara mig. Hon finns alltid där och har alltid en axel man kan luta sig mot. Jag älskar dig, mamma <3

Inte mycket bloggande

Blir inte så mycket bloggande men jag hoppas ni fattar varför. I helgen har jag varit på landet och vilat upp mig. Varit på 40-årskalas där vi firade massor folk som fyllde i april, hade kunnat vara roligare men det dög väl. I söndags (igår) gick jag och mamma ut på en promenad ner till badbryggan med Ludde (som för övrigt fyllde 2 år då) och han badade. Åkte hem och påvägen fick vi soppatorsk (besinstopp) så jag missade reprisen av Dirty Sexy Money som jag tänkt se eftersom jag missade det i torsdags. Då blev jag sur. Min dag blev bara ännu jävla bättre >_< Såg i alla fall One Tree Hill, åh vad jag älskar det programmet <3 Så bra <3 Har även beställt säsong 1 utav just OTH som borde komma någon gång nu i veckan. Äntligen!! Gissa om jag ska nörda?

FRIDAY

Idag har jag varit hemma från skolan, kanske inte är så konstigt med tanke på hur jag har mått hela veckan? Dunderförkyld nu också >_< Riktigt skönt att få vara hemma och bara ta det lugnt, inga läxor eller någonting jag behöver tänka på nu. Har verkligen inte orkat göra någonting idag, har bara kollat på film, suttit vid datorn och läst en bok. Lånade lillasyrrans Highschool Musical bok, Temaveckan eller nåt hette den. Jag läste ut den på en timme och nej, det var inte speciellt bra. Texten var skitstor och den var typ på 120 sidor som det inte alls hände mycket på. Massa olika personer som pratade, inte djupa eller mer ingående händelser eller vad folk tyckte och tänkte. Njae, inte något för mig direkt.

Har laddat ner Step Up 2 och Fool's Gold som har biopremiär nu i Sverige. Riktigt bra verkar båda! Speciellt Fool's gold som är med Matthew McConaughey och Kate Hudson. Äventyrsfilm typ var det. Håller på och konverterar om den så jag kan lägga in den i iPoden sen. :)

Nej nu måste jag packa färdigt innan vi ska till landet, ska vara där hela helgen så vi får se hur mycket bloggning det blir.

Ha en bra helg nu alla friska där ute..!

Förkyld

Hann inte blogga igår. Frida och jag var kvar och bakade bullar med Friends till klockan kvart över fyra. Var hemma ifrån skolan vid typ halv fem och hann bara äta och sitta en liten kortis vid datorn innan jag var tvungen att dra tillbaka skolan igen eftersom det var Greasefest i gympasalen. Vi tjejer klädde inte ut oss men det var förvånande många andra som gjort det. Roligast var ju när Sissela tappade skon påvägen dit när hon cyklade på sin cykel som var helt hackig och cp. Annars var nog dagens skratt på svenskalektionen då Frida och jag satt och övade in det vi skulle säga när vi ska presentera Svenskt 1700-tal för klassen som vi jobbat med. Vi satt och flamsade lite så jag bara "Men jag får pilla på mitt papper om jag vill!!" så Frida brister ut i asgarv och så gör jag med det. Så sitter vi där och skrattar ett bra tag tills Frida kan få fram; "Det känns som om vi går på dagis.." Och så blev det mer skratt. Trots att det bara var några få minuter så var det något jag behövde väldigt väl. Det var längesen men skrattat så mycket.

Det var nog tyvärr bara två glada stunder på dagen. Annars har jag mått skit. Blev förkyld natten till igår med. Jävlar vad snorig jag är. Och nyser gör jag, hela tiden typ. Vet inte om det är pollen men jag tror inte det eftersom jag har hosta med. Att man blir förkyld till köpet på allting annat med... Nejtack, det hade jag gärna skippat.

Jag lyckades i alla fall klara mig två och en halv timma på Greasefesten innan jag inte pallade mer och fick skjuts hem. Dansade inte så mycket eftersom jag inte orkade och knappt ens var säker på om jag skulle gått dit i över huvudtaget, men lite dans blev det i alla fall.

Ros

Känner bara för att lägga in en bild jag gillar. Jag har tagit den och redigerat den lite smått.

image29

© Copyright

Ingen uppdatering på ett tag

Jag tänker faktiskt inte be om ursäkt för att jag inte bloggat på ett par dagar nu. Jag kan inte blogga jämt. Jag har verkligen inte tillräckligt med tid jämt och jag orkar kanske inte alltid.

Början på den här veckan har varit förjävlig. Riktigt jävla hemsk. Fy fan som jag har mått nu sen i måndags. Dygnet måste få fler timmar snart för jag pallar inte alls mycket mer nu. Jag har inte tid, jag orkar inte och kan inte. Det är svårt, riktigt jävla svårt.

Undermedveten stress gör att man mår illa och har ont i huvudet, vilket jag har haft nu i tre dagar. Det är jobbigt, riktigt jävla jobbigt. Det går inte plugga, jag kan inte göra det känns det som. Utmattad och sliten eller bara lite trött? Jag vet inte men jag orkar inte bry mig. Ganska ofta på senare tiden brukar det nu bli att jag inte orkar bry mig. Ibland om helt fel saker, sådana man borde bry sig om.

Tragisk, det är precis vad jag är och känner mig just nu.

Veckan började jobbigt och kommer fortsätta vara lika jävla jobbig, det vet jag och känner det på mig.

Förresten gick engelska uppsatsen sämst och jag kommer säkert bara får godkänd på hela alltet i nationella engelska. Jag kommer säkert sänka mig också...

Ohja, jag är neggo, men vet ni vad? Om ni skulle mått så som jag mår just nu så tror jag inte heller ni skulle varit så jävla pigga på att vara så glada och positiva. Man orkar ju fan knappt le. Ingenting känns kul just nu.
Åt helvete med skiten!

Vårväder igen?

Igår spöregnade det mest hela dagen så det blev en inne-sittar-dag, typ. Idag var däremot solen framme igen och det var varmt, omkring 10 grader :) Så jag gick ut och gick en sväng, härligt var det. Hoppas verkligen vårvädret håller i sig nu, är trött på regn och gråa, molniga och tråkiga dagar. Jag vill ha sommar NU! Skulle gärna skippa våren och de skoldagarna och hoppa direkt över till sommarlovet!

Annars idag har jag inte gjort mycket. Pluggat har jag hunnit med och kollat på One Tree Hill.. :D

Nej, nu hör jag regnet smattra mot altanen >_< Fan då! Hoppas det slutar regna tills imorn i alla fall, aldrig att jag tänker cykla till skolan i regn, hatar det.

Ska plugga mer nu. Hoppas ni haft en bra helg! (Min har gått alldeles för fort, som vanligt då alltså...)

Trötter

Jag är trött, förbaskat trött. Har precis ätit lunch och borde plugga nu lite till men jag orkar inte. Jag fattar verkligen inte hur jag ska bli så bombsäker på 2:a VK som jag vill. Jag måste verkligen få in stuffet! Måste, måste, måste!

Ikväll är One Tree Hill, åh vad jag har längtat efter att se det hela veckan! Det är så bra <3

Jag är ledsen för att det inte blivit några vettiga inlägg de senaste inläggen. Men jag orkar inte vara en sån bloggare som jämt ska ha en poäng i sina blogginlägg de suttit och tänkt igenom länge. Jag skriver det jag har i huvudet just för stunden och så skiter jag i om det blir någon poäng i det hela eller inte. Sen om ni vill läsa eller inte, det är upp till er.

Nu ska jag ta och plugga lite till innan jag ska ut och gå.

Flummo

Yo!
Hemma igen från bion ^^ Har typ massor med energi :D:DD Linn, jag och Essa hann även med att flumma lite på stan innan mamma kom och hämtade mig. Hade gärnat stannat kvar och fortsatt flumma med töserna men då hade jag inte fått någon skjuts hem. Först hade vi tänkt dra på fest men sen kom vi på att vi inte kände nån som hade fest så då sket det sig ganska rejält... xD Lol.
Jag är överflummig trudliluttidouu. Öhm... o_O

Saga och jag ska dra ut till landet och hälsa på ett par bönder och flumma runt där! (H) Ni vet, de sitter där i sina gröna gummistövlar, rutiga skjortor med en Norrlands Guld i handen, grässtrå i mungipan och så försöker försöker de impa på oss med att spela munspel och så hör man några grisar grymta i bakgrunden. Hahah, det är precis så vi föreställer oss det! x'D

Men juste. Kan ju va bra att berätta om bion dårå. Den var bra! Inte så speciellt läskig, hoppade/ryckte inte till en enda gång. Var mest spännande, i alla fall mot slutet. Tänker inte säga slutet för den som vill se den med det var bra, jag gillade det i alla fall ^^

Nej nu ska jag svara i lite rollspel om jag lyckas bli lite mer seriösare. Önska mig lycka till typ? xD

Roliga klipp

Hahah så jävla kul jag har! xD Kollar på klipp på Youtube, måste bara lägga ut dom ^^

Blondinbella provar kläder - parodi
http://www.youtube.com/watch?v=gzxApn9N6pM

Parlamenter härmar östgötar
http://www.youtube.com/watch?v=3A_HXP0-OHU&feature=related

Vet inte hur man får dom att bli stora länkarna så ni kan titta på dom här i inlägget men skitsamma :P

The Eye

The Eye ska Essa, jag och Linn se på bio kväll ! :) Kul ska det bli, fastän jag lär vara pank efteråt. ^^
Hoppas den är bra, jag gillar ju skräckisar. Får se hur det är med Jessica Alba i en skräckis, kan inte riktigt tänka mig henne som det men aja. Har sett trailern och den verkar väl ok, bättre än min brors flickvän som Frida och Johanna skulle se :P


The rain is falling down

Regnar här just nu, lite mysigt på morgonen. Eller morgonen och morgonen, det är väl förmiddag typ nu. Aja. Har ni några planer för dagen?
Jag har inte speciellt många. Blir nog att plugga lite och sen kanske det blev bio med tjejerna ikväll. Blir ni förvånade om jag säger att jag knappt har några pengar kvar den här månaden redan? Jag är expert på att slösa bort mina pengar jävligt fort. Får nog tigga till mig lite av mamma om jag ska ha råd med bio ikväll. (a)

Måste bara lägga in lite bilder ifrån Dirty Sexy Money, min nya favoritserie ^^ Längtar tills på torsdag igen! :D

image24

image25 knarkarsonen ifamiljen som jag föll lite extra för (a)

image26

image27

Det var några bilder, kommer kanske mer sen.

Seg, segare, segast fredag

Jo, jag skulle berätta om idag då nu när jag har tid.

Ganska seg dag. Frida, jag och Linn var inte säkra på om vi orkade gå på spanskalektionen men till slut gjorde vi det i alla fall. Bättre att "råka komma försent" en kvart än att inte gå alls ;P Fast sen visade sig att det varit en helt onödig spanskalektion att gå på, två stycken satt inne i grupprummet och gjorde muntliga proven med Ana-Gloria så vi kunde lika gärna skippat hela lektionen ändå eftersom ingen ändå jobbade.
Sen under 25-minutersrasten mellan spanskan och bilden satte sig Frida och jag på gården där också Jesper, Alex, Martin, Fredrik och Axel fanns. Gården har blivit stället där vi jämt går till när vi har rast. Att vi aldrig gjort det de två åren innan?! o_O Det som är så skönt att sitta och slappa i den stora soffan..! Är man seg så är man.
Segt var det också att se på film på biologin efter bilden. Slappt, javisst, men segt ändån. Efter att ha klarat igenom oss det var det att cykla hem och äntligen så var det helg!

Frida följde med mig hem och så var vi idag igen. "Tyvärr" nog blev det inget plugg, men ey, det är fredag och då pluggar man inte! ^^

Trots den sega och inte alltför roliga skoldagen lyckades min dag bli lite bättre i alla fall, allt tack vare Frida. <3

Veckan har verkligen gått fort, hoppas att inte helgen går lika fort!
Trevligt helg!


"We get started"

Måste börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering. Har blivit lite mycket de senaste dagarna..

Blir nog inget direkt helhetsinlägg eller vad man ska kalla det, har lite olika saker allmänt att berätta bara.

Onsdagen var en blandad dag. Engelskalektionen var väldigt kul. Vi hade vikare, Eva "ugglan" Bentz och självklart är man inte direkt lika.. seriös som på Gesines lektioner (a) Essa, jag och Fredrik satt och pratade och skrattade massor. Vet inte hur många gånger Eva sa "We get started" x'D Gick inte så bra att skriva direkt men det var skitsamma ^^
Slutade 13.40 och då blev det direkt hem och plugga till teknikprovet. Usch usch.
Hann även med att prata med Anna i telefon :) <3

Igår då, vad gjorde jag då? Hm.. Jo, juste. Jag var med Frida på eftermiddagen. Vi pluggade lite bland annat till 2:a VK :) När jag kom hem sen pluggade jag lite till innan jag såg på Dirty Sexy Money som hade premiär på femman. Det var skitbra!! :D Nya favvoserien, helt klart! Lite smårolig var den ju ^^

Skriver mer om idag sen, ska se på tvn nu! :)


Gråmulen (plugg)dag

Idag har det varit grått, mulet och regnigt ute. Tråkigt väder som fick en tråkig effekt på mig. Har inte alls känt att det varit någon speciellt kul dag idag. Allt jag tänker på är plugg, plugg och återigen plugg. Jag behöver mer tid och jag själv behöver skärpa mig. Jag har pluggat på tok för lite till teknikprovet som är imorn. Mycket mer skulle jag kunnat plugga. Istället för att ägna mig åt tekniken gör jag annat. Jag vill inte plugga, jag orkar inte. Visst, jag får skylla mig själv och jag har ångest nu för att jag inte pluggat så mycket som jag kunnat. Men det var länge sen vi haft några pluggveckor och nu när man varit ganska så läxfri på länge har man glömt bort hur man gör, man är inte lika bra på det längre. Så känns det som i alla fall för mig. Jag känner att jag inte alls kan plugga nu. Hur gör man liksom? Det känns som om inget går in i huvudet på mig, hur många gånger jag ens läser om meningen eller texten. Inget fastnar. Det enda jag kan göra är att hoppas, verkligen hoppas imorn på att det går någorlunda bra.

Helgen kommer inte bli en vanlig helg. Jag kommer inte kunna slappa, vila eller njuta. Visst, njuta från att slippa skolan kommer jag ju kunna göra men det är ändå något som förstör hela helgen. Gissa vad det är? Plugg. Återigen plugg. Vi har so-prov om andra världskriget på onsdag, exakt en vecka från idag, och jag måste plugga som fan till det. Tur är nog det att jag faktiskt är intresserade av andra VK, annars skulle jag nog inte plugga lika mycket. Jag måste få MVG på det provet om jag ska lyckas höja mig till just MVG i historia. Jag vill höja mig och jag ska kämpa för det! Jävlar vad jag ska plugga, jag tänker inte ge mig.

Varifrån får jag all ork egentligen? Jag förstår inte det. Så grymt trött som jag känner mig så förstår jag aldrig hur jag ska orka plugga så hårt de andra dagarna. Om man inte kan sova på nätterna så blir det jobbigt på dagarna med pluggningen. Någon som kan ge mig extra timmar på dygnet eller göra mig pigg på något sätt? För just nu är jag trött, jävligt skoltrött och trött helt allmänt.

Kämpa, kämpa, kämpa. Bara 10 veckor kvar eller något. Bara... -.-

Tisdag

Åh jag blir så arg på min dator just nu! Hade precis skrivit klart inlägget nästan och så kommer det upp att "Internet Explorer måste avslutas" och blabla.. Skriver i korta drag nu då eftersom jag inte orkar skriva om allt.

Rätt okej dag faktiskt. Ganska slapp. Gjorde matte muntliga nationella, gick faktiskt bra! Har bara tre nationella prov kvar att oroa sig för (matte del 1 & 2 och eng uppsatsen).
Lillasyrran fyllde 13 idag då så det blev att käka hemmagjord glass typ efter maten, mumsigt! Grattis återigen till systern som nu kommit in i tonåren.

När jag kom hem från skolan var det direkt att hoppa in i duschen och sen plugga. Usch, fy fan, trots att vi har teknik prov måste vi läsa om skiten i fysikboken som är jättesvår! Förstår ingenting av vad som står i den boken.. Usch.. Kommer nog aldrig lyckas höja mig inom tekniken när vi ska läsa skit ur fysiken som är så svår.

Aja. Slutklagat för min del. Tjohej.

<3

Jag måste bara nämna att mina vänner jag träffar varje dag också betyder något såklart! Fattar ni hur tråkiga dagarna skulle vara utan er? Skulle inte ni finnas i skolan skulle jag inte gå dit, för ni tjejer gör skolan snäppet roligare! <3
Johanna, Lisa (malm), Sissela, Frida, Mela och Essa, älskar er allihopa tjejer! [v]

Rollspel och dess påverkan på mitt liv

För er som inte vet vad rollspel är tänkte jag förklara det för er nu. Eller, försöka i alla fall eftersom det inte är det lättaste att förklara för någon.
När man rollspelar är man flera personer. Varje person spelar en karaktär som man själv kommer på info till. Man bestämmer utseendet och hur den ska vara osv. Tillsammans kommer man på en handling. Då man har en handling börjar man rolla. Det går alltså till så att jag skriver ett inlägg där jag berättar om vad min karaktär säger, tänker, gör och beskriver kanske utseendet, omgivningen eller så. Nästa inlägg skriver den jag rollar med där hon berättar om var hennes karaktär gör, säger eller tänker osv. Sen är det min tur att skriva ett inlägg igen och så fortsätter det så.
Det kanske inte låter speciellt kul och jag är inget vidare på att förklara det, men det är roligt, grymt roligt! Spänning, drama, kärlek... Är man verkligen insatt, som Anna och jag kan vara ibland då vi rollar, så ger vi oss verkligen in i rollet, spelar våra karaktärer precis som vi själv skulle agerat i en liknande situation. Är det sorgligt i ett roll är det inte förvånande att man tjuter eller sitter där med tårar i ögonen då man läser eller skriver. Antingen är rollet så grymt bra eller så är man extra känslig, jag vet inte, kanske båda?
Jag älskar rolla, att få komma bort från verkligheten och istället in i någon annan värld (nu menar jag inte fantasy) och spela någon person man kanske själv önskade man var eller så.
Rolla har jag gjort i snart två år nu och (om jag får säga det själv) utvecklats grymt mycket inom det. Lärt mig massor! Jag har till och med höjt mitt betyg i svenskan och rollandet kan ha en stor del att göra inom det eftersom jag skriver mycket mer nu än innan.

Men vet ni vad? Rollandet har inte bara hjälpt mig att höja betyg. Rollandet har förändrat mitt liv. Och hur kan ni ha gjort det då undrar ni? Jo, jag ska berätta för det.

När man rollar i ett stort roll med flera folk så börjar man så småningom mejla med dom, chatta och liksom lära känna varandra. Ett par som jag har lärt känna är bland annat Anna, Saga, Lotta, Sofie, Bäkka, Elin, Matilda och några fler. Man får varandras msn och börjar chatta allt mer och mer där. Lär känna varandra bättre och bättre. Till slut så bra att man ger varandra sina mobilnummer, börjar smsa och till sist bestämmer sig för att ringa. Den första rollarkompisen jag prata med i telefon var Anna. Sen pratade jag med Sofie, sen Matilda och sist men inte minst Lotta. Kan ni fatta att man lärt känna varandra så bra att man till och med vill träffats och har gjort det med? Jag har ju träffat Lotta! =D

Men vet ni vad, jag tror rollandet räddade mitt liv på något sätt. Hade jag inte joinat ett rollspel vid namn Där Problemen Möts hade jag aldrig börjat rolla med Anna och aldrig börjat chatta med henne. Vet ni vad? Vi pratade så ofta och om precis allting och jag kom så nära henne som jag aldrig kommit någon annan innan. Vi berättade precis allting för varandra för vi kände att vi litade så pass mycket på varandra. Hon var verkligen den enda jag kunde berätta precis allting för. Hon tyckte inte det jag sa var konstigt utan hjälpte mig istället genom att ge mig råd eller bara lyssna. Hon fanns där för mig. Speciellt under en tid som var svår. Vi hittade varandra under den tiden som vi båda hade det svårast och jag tror seriöst hon räddade mig. Hade jag inte börjat prata med henne så vet jag inte vad jag hade gjort.. Det kändes alltid så mycket lättare inom sig när man fått skriva av sig till en vettig person. I början av augusti sommaren 2007 pratade vi i telefon första gången och sen dess har vi pratat nästan en gång i veckan med varandra, minst.

Jag förstår inte hur Anna gör egentligen. Hon får mig alltid att bli glad, skratta eller le. Hon lyckas nästan jämt! Är jag ledsen eller mår dåligt berättar jag och hon lyssnar och ger råd eller så och mår hon dåligt lyssnar jag. Vi finns där för varandra och jag kan fan inte ens berätta det nästan.. Jag har aldrig kommit så nära någon person innan. Hon betyder så oändligt mycket och jag vågar knappt tänka tanken på om jag inte joinat samma roll som henne. Får jag inte prata med henne vet jag inte vad jag gör.. Jag skulle aldrig klara mig utan henne, hur lustigt det än mår låta när jag inte ens träffat henne. Vi har ju "bara" pratat i telefon och chattat på nätet i nästan två år. Men vet ni hur mycket jag nästan lider av att inte få träffa henne? Fattar ni hur jävla mycket jag längtar tills i juli då jag ÄNTLIGEN ska få träffa den underbara tjejen jag lärt känna?! Jag måste säga att det känns en aning surt att jag var i Helsingborg (där hon bor) sommaren 2006 och vi började chatta med varandra hösten -06.

Men tack vare rollandet har jag hittat min bästa vän. Jag skiter fullständigt i vad fan ni tycker om att en man träffat över nätit och snackat i telefon med men inte träffat kan bli ens bästa vän! Ni har nog ingen jävla aning om hur starkt bandet mellan Anna och mig är och ni skulle nog aldrig kunna få uppleva det. Inte det bandet vi har.
Våra msnkonversationer har aldrig varit normala, vi har inga tråkiga "hej-vad-gör-du?"-konversationer. Våra är roliga, galna, onormala, flummiga och helt underbara. Jag kan fan sitta och asgarva för mig själv framför datorn. Och det ni, det är det inte många som lyckas få mig att göra!
När vi pratar i telefon med så kan vi bara sitta och asgarva asså. Vi behöver inte alls säga mycket och asså shit, jag kan fan inte beskriva det.

Behöver jag säga mycket mer än att jag älskar Anna otroligt mycket och är verkligen glad för att jag lärt känna henne?

Tack vare rollandet har jag träffat min absoluta bästa vän som hjälpt genom mycket. Hon påverkade mitt liv den tjejen, undra bara om hon har en aning om hur mycket....


Jävlar vad långt det här blev och jag skulle säkert kunna skriva längre men jag väljer att avsluta här. Hoppas ni vet lite mer om rollning nu, eller åtminstone förstår er på det.
Jag älskar rollningen och mina rollarkompisar. De betyder grymt mycket.. <3

Skön söndag

Har inte gjort speciellt mycket idag men det har varit skönt. Var ute och gick en halvtimma själv på eftermiddagen. Sen när jag kom hem såg jag på One Tree Hill och åt mat. Vad har jag annars gjort idag då? Inte så mycket, kört wii :)

Imorn är det skola igen. Usch jag vill inte dit!! Orkar inte! Suck, helgerna skulle gärna kunna få vara lite längre...
Efter skolan blir det nog gymmet iaf tror jag.

Tycker synd om Johanna vars moppe blivit sönderslagen och förstörd. Vilka idioter vågar göra något sånt?! Varför finns det de som ALLTID ska förstöra? De vars avsikt är att vara elaka och taskiga. Dom kommer aldrig försvinna va? De kommer alltid finnas där och förstöra för andra människor, sorgligt nog...

Gomorron

Åt frukost för inte så jättelänge sen, vaknade vid halv 11 idag. Rätt skönt, har inte kunnat sova ut på ett bra tag. Fastän jag vaknade då så är jag trött nu o_O Tar väl ett tag innan man piggnar till antar jag.

Sitter och flummar med bajsbarnet Saga nu, vi har kommit igång med vårt rollande igen efter ett långt tag. Våra karrisar är värsta <3333333 Typ. Hela storyn och allting är värsta <3 Ni fattar nog ingenting men skitsamma ^^ Hihuhihu.

Ska köra wii med lillebrosan nu, blev inte mycket till vettigt inlägg.
Seeyaa later..!


Look at the sky

För ett par timmar sen var himlen i en blå-lila-rosa nyans. Det var fint, väldigt fint. En stund innan himlen blev så var pappa och jag ute och gick med Ludde. Det var jätteskönt! Jag gick i endast svarta tights, mina shorts jag köpte igår, tshirt och så luvtröja. Ingen jacka, vantar eller halsduk behövdes! Shit vad skönt! Jättehärligt var det :) Värsta våraktigt kändes det. Då blir man glad, väldigt glad för våren är ett snäpp närmare sommaren som vi gillar grymt mycket. Sommarlov säger jag bara! Åh vad jag vill ha det nu. Orkar inte vänta längre snart! Vill till Helsingborg... <3

Måste bara lägga in en vårbild, det är sämst kvalite på bloggen men ändån xP



Hoppas ni haft en härlig lördag, det har jag haft! :)

Dagen

Började dagen med att nörda lite framför datorn och sen städa rummet. Efter att ha städat rummet (plockat upp klädhögen på golvet och hängt in i min trånga garderob samt damma och dammsuga -.-) så duschade jag och gjorde mig i ordning. Omkring tre kom släkten. Inte hela släkten men nästan. Min lillasyster fick paket. Vi fikade och åt choklad-marabou-kladdkake-liknande grej till tårta. Körde wii gjorde vi med, skojj :) Kändes dock väldigt mycket i min vänsterarm som fortfarande gör ont och sticker sen igår :/ lite jobbigt.

Sitter nu här igen och nördar men ska straxt ta och gå ut och gå en liten sväng med ludde och pappa.

Musik

Sitter här och springer från och till och titta på Talang 2008, vissa är jätteduktiga och roliga medan andra suger totalt, fattar inte hur dom kunde gå vidare till att få vara med i tv liksom?
Laddar ner lite musik med, fastnade speciellt för en låt, vet inte riktigt varför men den var lite extra bra. Rihanna - Take A Bow heter den. Chris Brown ft Jordin Sparks - No Air är väldigt bra med! Två bra låtar jag tycker ni ska lyssna på :)

Äh, nu ska jag hitta på något annat. Finns många bra låtar jag gärna skulle tipsa er om men jag är inte så säker på om ni skulle vilja det =P

Nu när det äntligen är fredag så är det bara att nuta, man har ju hela helgen framför sig!
Ha en skön helg nu allihopa :)

One way or another

Har precis ätit mat nu och nej det blev inte att dra till Frida. Johanna skulle inte dit så då drar inte jag dit heller om det bara bli så några hos Frida. (Sissela skulle inte heller dit så..). Men det kanske inte är så konstigt att inte så många kan på så kort varsel? Eller vad man ska säga. Aja.

Vad ska jag göra ikväll istället då? Slappa vid datorn blir det nog eftersom jag inte orkar göra så mycket. Den lilla stanrundan på en timme tog typ död på mig. Inte van vid att förlora så mycket blod. Inte varje dag man gör det precis...

Såhär så kläderna ut jag köpte i alla fall: (inte världens bästa bilder eller kvalite men jag orkade inte anstränga mig direkt)


Småshopping

Har precis kommit hem från stan, mamma och jag åkte dit en liten snabbis för att jag skulle kolla efter skinnjackor. Är jävligt trött nu, trodde inte att jag skulle vara så trött med tanke på allt som hänt på dagen och att man förlorat rätt mycket blod så är det nog inte konstigt om man är trött.
På stan hittade jag skinnjackor, dock väldigt dyra. Köpte istället ett par svarta short och ett linne. Får se om jag lägger in bilder på de senare. Shortsen köpte jag på HM och linnet på Monki. 198 kr gick det på sammanlagt, billigt :)

Fick sms från Frida om att hon ska ha Singstarkväll hos sig sen vid sju, får se om jag orkar gå. Mår illa och har huvudvärk igen. Blir väl att ta en ipren och pallra sig iväg i alla fall. Man vill ju inte vara den enda som inte var där så... Får se vilket beslut jag tar.

Blod

Sitter här och skriver med höger hand, tar ett tag kan jag ju säga.. Och varför gör jag det undrar ni? Jo jag kan ju berätta det. Var på vårdcentralen idag med mamma för att träffa en läkare för att kolla varför jag får mina kramper ibland och så.. Svårt att förklara skiten men aja. De skulle ta blodprov på mig och jag som har världens sprutfobi gillade det inte direkt. Tanten tog fyra jävla rör med blod i!! Jag som inte varit hos vårdcentralen sen -02 och tog säkert blodprov och så sist då och så nu, första gången på sex jävla år ska de klämma ur blod ur mig som ska räcka till fyra provrör?! >_< Självklart klarade jag inte av att titta när hon gjorde det så samtidigt som jag satt och kollade bort så öppnar hon munnen och bara "Glöm inte bort att andas!"  Man bara, för fan jag försöker att andas samtidigt som jag måste sitta stilla där och fokusera på någonting för att inte svimma eller nåt... Fyfan. Troligtvis är det jag som är extra känslig för sprutor och blod och sånt för det där... Nejtack, inte igen!
Så nu efteråt mår jag illa och har skitont i min vänstra arm. Mamma tvingar mig att äta glass och så för att jag inte ska få ännu lägre blodsockerfall eftersom jag redan har lågt sen de tog blodprovet och jaadu. Jag orkar inte bry mig om att förstå det. Lika gott som vanligt är inte glass i alla fall. Inte när man mår illa.

Aja, nog med klagandet. Vi hade nationella prov i engelska hela förmiddagen idag. Läs- och skrivförståelsen gick väl okej men när det kom till hörförståelsen. Aeh, fy fan vad dåligt det gick! Jag tycker inte man hann skriva så mycket alls och inte heller var man säker på att man kryssat i det man skulle kryssa i rätt för man hann inte direkt höra allting och samtidigt skriva. Det var lite svårt.

Hah, usch vad jag krånglar till allt när jag skriver känner jag xD

Förvirrande frågor

Känner ni också igen er att små saker kan få er både jätteglada, till och med lyckliga, och jätteledsna och depp? Det behöver inte vara något stort. En liten sak kan förstöra ens humör väldigt mycket. Eller så kan det få ens humör att bli på topp. Idag blev det tyvärr inget topphumör...

Jag vet att det blev ganska många inlägg idag, men idag har jag mycket i huvudet och har lust att skriva av mig. Blir en del funderingsinlägg. Varesig jag är glad eller arg och jag skriver så försöker jag ändå ibland skriva så ni som läsare tänker till. Mina frågor jag stället, kan ni svaren på dom? Har ni en aning på någon fråga jag ställt eller har ni kanske inte ens tänkt på den innan?
Varför försöker jag skriva så att ni ska tänka till då? Jag vet inte riktigt, jag kanske vill göra saker bättre eller något?

Jag har en fundering till. Hur ska jag skriva egentligen? Skriver jag i det stora hela nämner jag inga namn men samtidigt så kan det vara fel personer som tar åt sig och det vill jag ju inte. Så hur ska jag göra då? Ska jag sluta bry mig om vilka som tar åt sig eller inte? Eller kan någon ge mig tips på hur jag ska skriva för att det ska bli bra?

Suck.. Är det verkligen såhär det ska vara? Ska jag behöva anpassa min blogg efter er läsare?
Jag är förvirrad och fundersam. Hjälp mig någon som van bloggare, snälla!


Helg snart

Imorgon är det fredag, äntligen! Gissa om jag har längtat! Hela veckan har känts så seg.. Inte min vecka precis. Usch vad opepp man har varit. Men det är ju första veckan efter lovet så det kanske inte är så konstigt? Hoppas helgen går långsamt i alla fall så man hinner njuta något.
Vad ska ni hitta på i helgen då? Här hemma ska vi har släktkalas på lördag för min lillasyster som fyller på tisdag. Hela släkten kommer, ska bli kul. Sen på kvällen vet jag inte om vi ska åka ner till landet för att sova över till söndag. Själv hoppas jag på att vi inte ska göra det. Är inget roligt att åka ner över en dag, då känns det bara som om man kommer dit och åker hem igen, typ. Ska vi åka till landet ska vi vara borta flera dagar så man verkligen känner att man får komma ifrån skiten här hemma.
Jag tänker fortfarande skriva i det stora hela och inte nämna exakt vad för skit det är. Jag skriver fortfarande till alla och pekar inte ut några speciella personer (alltså nämner inte namn eller sådär), kom ihåg det folk.

Om vi inte åker ner till landet på söndag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske vara med någon eller kanske börja plugga till teknikprovet? Kanske inte så mycket att plugga på men jag vill ju höja mig så! :)
We'll let the time show.. eller nåt? xD

Doft av vår?

Har precis kommit hem igen efter att ha varit ute och gått med Ludde och mamma. Idag luktade det precis så som det brukar lukta sena vår/sommarkvällar. Man längtar så enormt mycket mer till sommaren! Det var som igår när mamma och jag var ute och gick då med, då luktade det sommarregn. Det var lite smått regn i luften men det kom bara några få droppar och det luktade precis så som det gör på sommaren när det har regnat eller är påväg att göra det. Längtan blir bara ännu större.
Det var faktiskt lite smått mysigt att vara ute och gå samtidigt som himlen färgas rosaorange och det luktar vår/sommar.


Igår bakade jag faktiskt kladdkaka. Var länge sen jag bakat i överhuvudtaget så det var faktiskt lite kul. Resultatet blev rätt bra för att vara första gången. Ja, jag har faktiskt inte bakat kladdkaka innan ;O Men bättre sent än aldrig, right? Kladdkakan kunde blivit lite kladdigare men det var skitsamma för den gick att äta i alla fall.
Kände bara för att berätta det, eller nåt? o_O

Jag ska boxa ner dig

Jag blir så jävla trött på alla dessa kommentarer! Det kan vara överallt; på nätet eller i verkligheten. På nätet är det självklart att folk ska kommentera det dom inte vågar säga i verkligheten. Den kommentaren någon säger på dagen kan vara en helt annan mot den dom skriver på nätet på kvällen. Varför vågar folk säga mer på nätet? Varför framhäver det egentligen bättre vilka de är?
De kommentarer man hör på dagen då. Det kan vara kommentarer om precis vad som helst, stora eller små. Jag kan inte låta bli att bli förbannad på vissa utav de man får höra. Nej, det måste inte vara riktat mot mig och det behöver inte vara något taskigt. En kommentar i sig som kan handla om precis allt möjligt liksom. Men ändån, vissa kommentarer är så typiskt vissa personer.

Jag pratar i det stora hela nu och ni har säkert ingen aning om vilka eller exakt vad jag menar. Jag pratar i gåtor och tänker gör det här på min blogg i inlägg som liknar detta. Det skulle bli för personligt annars och det kanske inte skulle bli det roligaste om jag nämnde alla namn. Spela roll vilka det är för er som läser, det är själva händelserna jag vill få fram. Hur mycket jag hatar vissa saker och idag, och i det här fallet, kommentarerna. Håll vissa för er själva istället eller bestäm er för fan åt en jävla åsikt istället för att byta hela tiden! (nej ni fattar nog fortfarande inte men det är inte meningen)

Så tänk på vilka kommentarer ni fäller. Kanske kan man hålla det man tänker i huvudet någon gång? Tänk efter en gång extra innan ni säger något, snälla, börja med det folk.

Förlåt för att jag förvirrat er, jag var bara tvungen att skriva av mig. Ska ta och dampa lite på wii nu. Ska köra boxning, jag ska boxa ner er era jävlar! Jag ska slå, ojävlar vad jag ska slå, slå och slå!

Smartass

Gissa vem som nyss upptäckte att hon hade fyra kommentarer som hon inte sett innan? Gosh vad seg jag är! Både seg och kordad, bra mix?
Kul i alla fall var det att se att inte bara folk man känner läser bloggen och att de okända (om man kan kalla de så? o_O) även kommenterar med :) Det gör mig glad. Så fortsätt läs och kommentera folk! Fastän det inte alltid kommer världens roligaste inlägg som man ibland kanske inte alls förstår sig på.

Glöm

Glöm det jag skrev igår om EMD om någon utav er läste det. Först gick jag inte på det men sen efter att ha pratat med en så fick han mig att gå på det igen bara för att han sa en sak som fick mig att tro på det.
Jävla bra val av person att lura asså. Klart dom ska välja den korkaste, puckaste idioten. Det vill säga jag.

Typiskt

Är det inte lite typiskt att när man kommer på saker att skriva om så funkar inte bloggen? Så nu när den väl funkar har man inget att skriva om eller berätta..

Ingen blogg på några dagar

Blev smått sur då jag inte kom in på bloggen i söndags, jag som hade ganska mycket i huvudet att skriva ner. Det var ju trots allt sista dagen på lovet och man kände sig allmänt deppig, och oftast då brukar det vara skönt att få skriva av sig. Men nu vet jag inte riktigt om jag orkar tänka tillbaka på det jag hade i huvudet då, det mesta är väl borta eller nåt. Slappa gjorde jag i söndags iaf, välbehövligt och skönt. Körde wii och satt vid datorn. :)

Igår då.. Hur i helvete överlevde jag den dagen? Men jag gör ju precis som alla andra dagar, lyckas ta mig igenom dom och hoppas att nästa blir bättre - även fast det inte riktigt blir så. Gymningen var det enda positiva igår. Det är skönt att få träna, svettas och känna sig nyttig efteråt. Just det, efteråt är det skönt. För då man väl håller på och plågar sig själv och svettas är det inte lika trevligt.
Förresten var det väldigt varmt ute igår, Johanna och jag cyklade hem i luvtröjor. Skönt att slippa ha på sig jackan. Det var verkligen vårväder igår, grymt skönt!

Hoppas veckorna går fort så att den riktiga våren och framför allt sommaren kommer snart. Jag måste stå ut. Måste, måste, måste! Även ifall det inte är det enklaste...

RSS 2.0