En trevlig överraskning

Godkväll, eller något.
På förmiddagen idag gjorde inte så speciellt mycket, slappade vid datorn, duschade och städade lite i mitt rum. Inte så vidare kul men det var samtidigt skönt att ta det sådär lugnt. Jag behövde det kan jag ju säga. Lisa kom sen omkring tre, vi skulle va under tiden som hennes lillebror hade kallas i T1-hallen (en gympasal typ). Vi spelade kort och sjöng HSM sing it idag igen samt nördade vid datorn. Mitt i allt så kommer pappa och mamma hem efter att ha varit och handlat och gissa vad pappa kommer in med då? Ett Nintendo Wii!! Äntligen, hela familjen som väntat så länge på att få ett. Gissa om jag blev överlycklig och hoppade runt? Shit vad kul =D Jag hade bara kört wii en gång innan hos mina kusiner och då blev man svettig samtidigt som man hade kul. En rolig träning, gissa om jag kommer köra det ofta, framför allt boxningen, den är jobbig! Det känns i armarna efteråt kan jag ju berätta.

Omkring sex-tiden åkte vi till T1-hallen för att hämta min lillebror som varit på kalas hos Lisas lillbror. Vi stannade kvar ett tag och lekte xD Kuddkrig hade vi och en stor borg gjorde vi med i skumgummihavet (eller vad man nu ska kalla det), vi tävlade mot småbrorsorna. Tog med kameran också ^^

Efter att ha varit där i nästan två timmar åkte vi hem (utan Lisa som åkte hem med sin familj sen då alltså). Här hemma har pappa fortsatt fixat med Wii:et och jag har även hunnit testa lite, grymt kul!
Ska straxt se Sing Along för övrigt, EMD är ju med :) Härliga grabbar som man gillar ^^
Idag har jag njutit och det har varit härligt. Morgondagen fruktar vi nästan för att det är sista lovdagen, dock inte lika mycket som måndagen. Usch och fy. Men nu tänker vi inte mer på det, det är ju lördag!

Bilder från T1-hallen där Lisa för övrigt tränar gymnastik då i Nikegymnasterna x]
  "Skumgummihavet" x)
 Lisa kastade skumgummikuddar :)


Tiden går fort när man har roligt

Har haft lov i en vecka nu. Långfredagen till den här fredagen. Varför ska alla lov gå så fort för? Jag gick ju nyss i skolan kändes det som. Jag kan inte riktigt känna att jag har kopplat av det här lovet. Eller jovisst har jag det, men ändå känns det inte så. Jag har gjort saker varje dag och verkligen hela dagarna då. Jag skulle behövt fler dagar där jag bara slappade, tog det lugnt. Precis som i måndags. Men några flera såna dagar i veckan blev det inte. Imorn ska jag vara med Lisa ett litet tag igen så det blir väl på söndag som jag får ta det riktigt lugnt då. Just typiskt att det ska bli den sista dagen på lovet, det gör den ännu mer deppigare och tråkigare. Fy fan för söndagar, de är alltid så deppiga. Bara för att man vet att det är skola sen, i alla fall nu efter lovet. Förra söndagen var skön då man visste att det  inte var skola, då gick man runt och log och var glad för det men nu när man vet att det är skola... då har man bara lust att tjuta. Jag är så jävla skoltrött och hittills den här vårterminen har jag överlevt på loven. Men nu är det slut på lov. Nästa lov är sommarlovet. Fan hör ni, sommarlovet?! Det är ju nästan så att jag börjar tjuta nu. Det är fan aslång tid kvar tills dess! Hur ska jag orka? Flera månader på raken utan något break... Skolan kommer ta mer död på mig än vad den redan gjort. Och ja, jag klagar i det här inlägget och det tänker jag fan fortsätta göra nu när jag börjar deppa över att lovet är slut.

Om jag tänker tillbaka på nu i veckan, ta till exempel i torsdags då jag var i Västervik, så gick jag inte då och tänkte "Nej nu ska jag njuta av den här dagen för snart är lovet slut". Jag önskar att jag hade tänkt så. Eller visst tänkte jag så, men inte riktigt på det sättet som jag önskar att jag gjort. Liksom att jag verkligen borde ha gått då och varit lycklig för stunden för att det var lov.. Jag önskar att jag borde ha njutit mer på något sätt.. För nu har dagarna rullat på så himla snabbt att man sitter och tänker på hur gärna man vill ha fler dagar att ta vara på.
Imorgon ska jag verkligen ta vara på dagen och njuta som bara den! Precis som jag har gjort ikväll. Sitter med min sköna avslutningsluvtröja och myser med lite chips här framför datorn. Jag vet inte varför jag tycker det är så mysigt att sitta i en tröja som är lite förstor framför datorn när det är helt mörkt ute. Men känslor är svåra att förklara eller veta varför de kommer/finns. Det är inte det enklaste att beskriva en känsla direkt liksom...

Nog med babbel och inlägg för idag. Har aldrig någonsin skrivit fem blogginlägg på en dag! Men det kanske blir så första dagen på en ny blogg? Jag vet inte.

Njut av helgen nu hörrni, det tänker jag göra!

Glassvispning ger barndomsminnen

Idag blev jag väckt tidigt för tredje dagen i rad. Men vill man vara med kompisar man inte träffar så jätteofta för att de bor en liten bit bort så får man offra sig och gå upp tidigt. Lisa kom hit väldigt tidigt men hon hade inte kunnat komma hit annars om hon inte åkt med sin mamma som började jobba ganska tidigt. Vi sjöng i alla fall HSM Sing it, som vanligt typ nu kan man väl säga? xD Vi låste upp massa nya saker ^^ Sen lagade vi mat, satt lite vid datorn och spelade kort. Spelade kort var det väldigt länge sen man gjorde! Kul var det, jag äger på att köra bluff :D Droppar och bluffar typ hela tiden utan att Amanda eller Lisa märkte typ. Även fast Lisa och jag sitter och glor som fan på varandra för att försöka se ifall den ene droppar. Jag vet inte om det finns något kortspel där man både droppar och bluffar (eller om det är var & en för sig det finns spel?) men vi körde det i alla fall, jättekul. :)

Vi käkade glass sen i alla fall och då sa Lisa helt plötsligt; "Kommer ni ihåg när vi var små och jämt rörde om i glassen tills den blev som sås typ?" och då väcks gamla barndomsminnen upp i huvuvdet på mig. Jag kommer verkligen ihåg hur vi satt och höll på med glassen. Man blev helt slut i armarna efter ett tag. Vi satt jättelänge och höll på. Så var vi tvungna att pröva igen, jättelänge sen man gjorde så ju! Så vi satte igång att "vispa".
Före:  Efter:
Vispa-glassen-till-sås-så-snabbt-som-möjlig-vinner-tävling.
Gissa vem som vann då? Jo jag! =D Det var kul att få vara barn igen, eller kan man verkligen säga så? Kul att vara yngre, kanske. Jag är varken barn och varken vuxen. Jag är mittimellan.

Bilder ifrån lovet

Nu kommer det lite bilder tagna under lovet :) Kommentera gärna!
Vissa är redigerade, andra inte.

Påskas, på landet;
        

Hos Lisa i sturefors, ute på prästgårskajen;
    

I västervik, ute på campingen;
    


© Copyright, sno inga bilder!

Påsklovet

Jag tänkte berätta lite vad jag gjort under påsklovet då. Vi tar det dag för dag.

Skärtorsdagen; Slutade klockan 15 och fick då lov! Gick hem tillsammans med Frida. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och slappade tills Frida frågade om vi skulle va, så kom hon över hit. Vi slappade i sängen, läste Fridatidning och satte lite vid datorn. Mysigt start på början av lovet. Hon drog när jag skulle äta för efter maten skulle jag packa och hon åka iväg och handla. Vad skulle jag packa till då? Landet. Vi skulle åka till vårt landställe nästa dag.

Långfredagen; Blev väckt tidigare bara för att vi skulle komma iväg till landet ganska skapligt. Hela familjen (det vill säga min lillasyster, lillebror, mamma och pappa + hunden) skulle med. Då vi kom ner dit blev det att vädra den lilla stugan, städa, slappa och gå ut och gå. Det blåste väldigt mycket och var kallt, ganska skönt att det inte var någon snö där. Fotade lite vid badplatsen gjorde jag. Vädligt högt vatten och högaa vågor var det, snygga bilder blev det också. Vid kvällen då de andra såg på Let's Dance kopplade jag upp mig till nätet via Telia Connect på pappas bärbara dator, segt som fan gick det men men..

Påskafton; Började med att gå en morgonpromenad med pappa och Axel, trevligt. Morfar och Anna-Lisa kom hit sen till lunch. Åt god påskmat, var ute och gick, fikade och åt massor med godis. Påskägg fick jag med, jajamensan! Vad är påsken utan påskägg? Inget! =O När de åkt sen på eftermiddagen blev det segande framför tvn, kollade film på min iPod och satt lite vid datorn.

Påskdagen; Segt, segt och återigen seeegt. Finns inte så mycket att göra på landet när man inte har ett eget rum, en liten stuga och inte kan vara ute för att det är så kallt och blåser. Byggaren kom så kollade och pratade han med mamma och pappa om ritningar och skit, vi ska nämligen bygga ut friggeboden så den får toalett och lite sånt. Åkte hem efter lunch i alla fall. Fram mot kvällen var jag en kortis med Sissela och Johanna som kom förbi. Vi cyklade 3 på en cykel xD

Annandag påsk; "Sitta-framför-datorn-och-slappa-hela-dagen"-dag idag. Latade mig massor och skönt var det. Rollade massor med AnnaPanna :))

Tisdag; Var på stan med mamma, Axel (min lillebror på snart 10 år) och Amanda (min lillasyster på 13 år). Under tiden Amanda klippte sig sprang vi andra runt på stan. Jag köpte en tröja jag velat ha länge och värd priset var den med för nu är jag 400 kr fattigare.
Var med Sissela och Johanna sen efter stan. Vi var ute i snön och byggde en stor .. vet inte var det blev o_O en stor snöhög kan vi väl säga.

Onsdag; Var med Lisa, min kompis som bor i Sturefors som ligger lite utanför Linköping. Vi gjorde allt möjligt, mest sjöng vi Highschool Musical Sing It.. 8D

Torsdag; Var i Västervik för att hälsa på morfar över dagen. Träffade också min internetkompis Lotta som bor där! Första gången jag träffar någon över internet, kul var det! Vi hade tänkt gå till stan men det blev att vi gick ner till hamnen och sedan igenom stadsparken och sen liite i stan. Hah, hela v-vik på en timme typ! Sen skulle jag hem till morfar och käka igen. En timme kanske inte var så långt men det spelade ingen roll, huvudsaken var att vi träffades :)

Vad jag har gjort idag (fredag) får ni läsa i ett annat inlägg som troligtvis kommer senare ikväll...

Help me?

Ja då har jag, Elina, kommit hit då. Höll tidigare till på nogg.se men precis som de flesta andra som hållt till där innan så tröttnade jag. Jag har absolut ingen aning om hur man gör här, kan ingenting om hur man ändrar till att få sin egna design osv.. Att ändra koder kan jag inte, det är lite för svårt för mig. Ni får väldigt gärna hjälpa mig! Ni får också väldigt gärna komma med förslag på vad jag ska skriva om här i bloggen, hur jag ska förbättra designen eller vad som helst!
Ska fortsätta pröva nu, hörs snart igen hoppas jag? :)

/ Elina

RSS 2.0