Nedläggning av min blogg?

Sorry, men jag har tappat lusten för att blogga. Tappar ju läsare när jag uppdaterar så sällan med så.. Ingen idé att fortsätta kanske.. Sen så ser jag ingen mening med att skriva här direkt, känns så tråkigt och det jag skriver om blir bara osammanhängande och ointressant.. Och eftersom jag inte riktigt har tid ibland och inte har lust så räcker det väl med att säga att jag lägger ner bloggen, nästan på heltid eller vad man ska säga.

Jag skriver nog när jag känner för det, det vill säga.

Jag vet inte riktigt vad ni som läser tycker men jag tycker det känns skönt att slippa känna lite press på sig på att man måste skriva minst ett inlägg varje dag osv...


Har i alla fall fått sommarlov idag och det var blandade känslor. Mycket gråt för att man kommer sakna klassen och skolan men samtidigt skönt att äntligen få sommarlov. Och vet ni vad?

JAG HAR FÅTT EN EGEN SYSTEMKAMERA! Jag som kämpat och pluggat så jävla mycket med skolan nu i nian.. Jag själv kan till och med att jag tycker jag förtjänar den.
Ska fota ännu mer nu! :D Massvis !

Aja, ha det så bra och njut av sommarlovet för det ska jag göra!
Vi kanske hörs senare, kika in då och då i alla fall för att se om jag skrivit nåt ;)
Puss på er
/ Elina

Helgen

Helgen har varit väldigt skön :) Mycket solande och bad. Ja, man kunde faktiskt hoppa i och bada på landet till slut! Väldigt härligt, måste ha varit över 20 grader i vattnet! :D
På lördagen kom även Lisa och hennes familj över dagen. Ännu mer solande och badande. På eftermiddagen nördade vi även Pussycat Dolls 2, hade inte riktigt sett det innan men det var bra. Bitchprogram är alltid kul att se ;) Host.. haha nae men självklart att det ska vara en bitch och en utsatt i varje sånt program.. Och alltid blir man lika arg på bitchen! Haha. Vi tog ett kvällsdopp och wow vad varmt det var!! Måste ha varit minst 25 grader! Gud vad skönt!! Amanda och jag var i riktigt länge :) För Lisa tar det ju liiite längre tid att komma i då.. Men hon doppade sig till slut i alla fall :) Kul dag var det :)
På söndagen blev det att ta ett morgondopp och sen sola. Inte så varierande direkt men behövligt. Slapp och skön helg.

Nu är det sista skoldagarna som gäller. Jösses.. Att tiden gått så fort. Jag ska njuta de sista dagarna. Jag ska verkligen göra det, annars kommer jag ångra mig resten av livet.

Sola och bada!

Nu drar jag till landet!
Blir förhoppningsvis första doppet i år där. Fast jag har redan badat i stångån, inte världens trevligaste men aah, skönt var det iaf.
Jag ska sola, sola och sola ännu mer den här helgen. Sen när jag kommer tillbaka är det sista veckan på munken någonsin. Fan, jag kan inte fatta att vi får sommarlov redan NÄSTA vecka?! Omg, liksom... Sjukt skönt!

Förresten så hade Frida och jag våran friendlektion för en sjua idag så nu har jag INGET, inte ett jävla skit att öva lite inför, plugga till eller någonting! Jag är FRI från läxor och alla andra uppgifter som har med skolan att göra. FY FAN SÅ JÄVLA SKÖNT! så förbaskat mycket som jag pluggat hela nian.. Har fan aldrig pluggat så mycket och aldrig varit så stressad och oroad över det. Men nu är det ÖVER, riktigt jävla över! FAAAAN VAD SKÖÖÖÖÖÖÖNT! Och ja, jag bara tvungen att ta ut lite av min glädje. Yes, yes, yes yeeeees! =D

Nej, nu hinner jag inte skriva mer. Får se om det blir något inlägg ikväll.

You're not ever alone

Har inte mycket att berätta mer än att Stockholmsresan blev en besvikelse. Hade hoppats på mer fri tid på stan och mindre stressgående. Och dessa gånger man var tvungen att vänta.. Jag som kände mig jättepepp på resan på vägen dit och på vägen hem... då var jag inte riktigt på samma humör. Nog om det, berättar kanske någon dag när jag har lust.

Igår såg vi på Schindlers List. Hemsk film men samtidigt intressant, sorglig, fascinerande, bra och ja.. väldigt blandade känslor. Och ja, jag tjöt mot slutet. Den var kanske lite lång men usch.. den satte sig verkligen in på huvudet i mig.

Både idag och igår har jag varit väldigt trött. Har väl inte tagit igen all sömn man missade från då vi gick upp så tidigt och la oss sent på måndagen. (och sedan gick upp ganska tidigt på tisdagen) Och ja, jag behöver en rejäl massa sömn för att min kropp ska orka.. .___.

uhm.. har egentligen saker att berätta men jag vet inte om jag bryr mig. Inte världens bästa toppdag idag.
tack o hej.

Underbar helg!

Så jävla härlig helg det har varit! Så grymt kul jag har haft det! =D

Fredagens eftermiddag spenderade jag hos Johanna tillsammans med Mela och Sissela. Vi badade i Johannas pool hon satt upp. Väldigt skönt i värmen! Vi solade, pratade mm. Sen när jag skulle hem vid fyra för att hämta hamburgare + bröd till så lyckas jag göra bort mig totalt! Två killar, pollacker, börjar snacka engelska med mig och ja.. Mer än så tänker jag inte säga! Fy fan vad jag gjorde bort mig. Och nu bara stirrar de på mig och värsta "The women gets away" när jag åker iväg och massor.. Aaah, jag är så pinsam :( Fast kul var det samtidigt, haha! Sen åkte jag hem till Johanna igen och då kom även Essa och Frida. Då blev det grillning och så innan vi vid typ halv sju började cykla till stan. Där var det ju Rix Fm festival och kvällen var verkligen skitkul! Orkar inte berätta allt som hände med ja, nära slagsmål var det ju igen + sliskgubbar när Frida och jag skulle cykla hem sen. Vi gick även runt lite på tivolit som fanns lite innan också. Men fett kul dag ! =D

 Lördag, då blev jag väckt tidigt och så var jag, mamma, Amanda och Axel på stan redan vid tio! Blev att handla massor! Hittade äntligen en avslutningsklänning, en liten bolero eller vad det nu heter till den, bikiniöverdel på HM (bara 30 kr =D), tshirt och hm.. just det, smink jag. Sen på eftermiddagen solade jag, handlade och lite så. På kvällen var jag ute och gick med en sväng med Johanna :) Helt okej och rolig dag!

Söndag, då blev jag väckt ganska tidigt igen för den här gången skulle mamma och jag ut till ikano för att handla bh:ar eftersom jag inte hittade någon igår. Haha, kul för er och veta men jaja. Hittade i alla fall två stycken och så köpte jag även ett linne. Sheeses, har knappt några pengar kvar tills Stockholm imorn =(
När jag kom hem ifrån ikano gick jag till Johanna och där var även Sissela. Vi badade massor i hennes pool, asskönt i värmen! Solade också :) Vi gick och köpte glass (där blev jag ännu fattigare) och det var allmänt härligt i värmen! Vid typ halv fem kom Frida hem till mig för att vi skulle skriva våran So-sammanfattning. Hon stannade kvar hos mig i några timmar innan hon skulle hem och käka. Resten utav kvällen har spenderats framför datorn, packa väskan inför imorn och dammsugat rummet. Duktigt, ha?
Rolig dag det här med och ska jag sammanfatta helgen så jag kan inte säga mer än sommar, sol och kompisar. Känns som sommarlov och jösses, nu är det juni med!

Imorn blir det sthlm hela dagen och wehu vad kul det kommer bli!!

RSS 2.0